Colectia Come back – design original, senzualitate si eleganta

Rochie Invite me to come – o rochie seducator de feminina, din dantela si neoprem textuat.

Dedicata femeilor puternice, senzuale, constiente de frumusetea si magnetismul lor, noua colectie de rochii de zi si de seara Love Love reuseste sa suprinda esenta rafinamentului si a eternului feminin. Dedicati scopului de a oferi cele mai inspirate, creative si elegante tinute, designerii Love Love propun in acest sezon combinatii fantastice ce combina eleganta cu atitudinea urbana, intr-o maniera rafinata si puternic amprentata de feminitate. Modele surprinzatoare de rochii de zi si rochii de seara sunt puse in valoare de detalii care combina elementele neconventionale cu cele practice. Materialele seducatoare, finetea croielilor, transparentele indraznete, combinatiile creative, toate acestea fac din noua colectie Come back cel mai inspirat si plin de rafinament expozeu de feminitate si eleganta.

Descopera rochiile din noua colectie Come back -  o colectie de exceptie menita sa iti evidentieze gustul pentru originalitate si eleganta!

Rochie come to fashion -rochie scurta din neopren modern cu dantela delicata.

Rochie Come in my life – rochie scurta din dantela cu maneci lungi ce ofera o imagine unica

 

Rochie Man, come back! – rochie bodycon din dantela si peplum din catifea fina.

Rochie Magic come back – Rochie midi din neopren textural, cu spate gol si detalii de design spectaculoase.

Rochii sunt disponibile online pe www.lovelove.ro

 

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>