Love Love va prezinta astazi Top 3 cele mai apreciate rochii

Astazi va prezentam 3 din 10 cele mai apreciate rochii din magazinul Love Love, asa cum au fost votate de voi. Sunt rochii superbe, de seara, de zi, perfecte pentru orice ocazie din viata ta. V-au inspirat feminitate, senzualitate si originalitate, le-ati ales pentru ca sunt rochii de vis pentru o femeie moderna, seducatoare si puternica. Sunt rochiile pe care o femeie moderna le alege pentru a nu trece neobservata. Mixul de eleganta si senzualitate, fara a fi insa prea indraznete au facut ca urmatoarele 10 rochii Love Love sa fie in topul celor mai populare in randul frumoaselor femei din Romania.

1. In top 10 cele mai apreciate rochii Love Love a fost votata superba rochie de seara rosie FOR A MAN LIKE YOU. Chiar daca este o rochie de seara inspirata de sarbatorile lunii decembrie, For a Man Like You se poarta la toate petrecerile importante din an. Elementele seducatoare, cu detalii transparente si accente nude, spatele gol si taietura inalta pe picior fac ca aceasta sa fie rochia potrivita pentru femeia puternica si seducatoare.

2. Pe locul doi in topul celor mai dorite rochii de ocazie Love Love se afla GET SATISFACTION, un model curajos prin culoare si design, cu detalii feminine si seducatoare. Este rochia perfecta de purtat la petreceri de orice fel. Este rochia perfecta pentru seductie!

3. Rochia ONE MOMENT PLEASEĀ  este alegerea ideala pentru ocaziile importante din viata ta. Daca vrei un look irezistibil si la moda alege aceasta rochie midi cu contrast alb-negru si imprimeu grafic, cu voal fin de organza si croiala cu talie inalta, conica, pentru a flata talia si a inalta silueta.

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>